21 maj 2010

Söt unge:-)

I
dag har jag varit ledig. Super skönt men denna helgen känns så konstig. Jobbar lördag-söndag-måndag. Hade varit bättre att jobba idag och varit ledig fredag men det e väll bara att jobba och vara glad.

På fm kom Anna och lilla söta Moa hit på en liten fika. Hon e sååå gosig den lilla ungen:-) Sen åkte jag och barnen iväg vi har varit på maxi, skulle köpa en picknikbänk till barnen men den va slut:-(

Wilma har även klippt sig idag och gud så söt hon blev, nu har hon klippt lugg igen och mkt kortare här....här kommer en bild.
Nu e det myspys i soffan som gäller resten av kvällen. Imon hoppas jag på bra väder så vi kan gå på fotbollen, hade ju varit kul.
Längtar så otroligt mkt till semestern nu....ska bli så mysigt att åka iväg med Familjen Larsson/ karlsson. Och sen en vecka på mallis men är ju redan nervös över det. Gillar inte alls att flyga men får väll söka hjälp för det så man kan få nån lugnande tablett eller nått. Men det ska ju bli så himla mysigt att komma iväg till värmen och allt:-)

Inga kommentarer: