11 maj 2010

Bussdag!!!


Idag har jag varit ledig. Hur skönt som helst. På fm planterade vi lite blåbär och rensade lite rabatter. Sen fikade vi i solen...det va så skönt på fm men sen blev det kallt igen...vill ha sommar nu!
Sen tog vi bussen till maxi, barnen har tjatat om att åka buss så det fick bli en bussresa idag och det va ju spännande. Pär hämtade oss så vi slapp att åka hem med alla kassar på bussen....haha det hade jag aldrig gjort ändå. Nu ska jag och Wilma mysa i soffan.....orka lägga den sege när man är ledig det tar ju sååå lång tid för henne att somna.....typ 1½ timme....det gillar inte jag vet inte hur man ska få henne att somna själv ....borde ju göra det nu när hon är 5år. Maja däremot somnar på ca 10 minuter utan protester. Hon e lite knäpp för hon längtar till sängen redan vid 18tiden:-)
Det gick bra med Maja på dagis igår utan blöja, inte en enda gång kissade hon ner sig. Men idag har hon haft ett riktigt bakslag....men hoppas det blir bättre imon.
Hon har iallafall vågat bajsa på toan nu. Lite bilder kommer här idag oxå....
Hela familjen står och tittar på när hon lyckas bajsa....haha....en med kamera, pappa håller henne och wilma står och säger ´duktig du e maja det va ju inte farligt:-)´

1 kommentar:

Julia sa...

Woohoooo!! Va duktig hon är! :)