16 maj 2010

Helg:-)

I
helgen har vi haft det super bra. I lördags på fm åkte vi till blomsterlandet och köpte lite fruktträd. Ett körsbär och ett plommon! Morfar betalade en del på dem....han gillar ju trädgårdar och sånt. Tack Morfar! Får nog försöka få ut han hit så han få titta hur det blev oxå.
Sen I går kväll var Sandra och Andreas här och grillade och drack vin....det va så trevligt så. Barnen lekte och va nöjda ända till 12 helt sjukt inte ens ett bråk. Maja och Hanna lekte så himla bra det e så roligt nu när de har blivit stora...de leker verkligen med varandra. Fattar inte att vi har fått barn nästan samtidigt och så får vi samma kön och allt oxå...det skiljer 6 veckor på Thea och Wilma och 3 veckor på Hanna och Maja:-) Sen i dag har vi inte gjort någonting....eller jo städat tvättat lite och sen va mamma och pappa och nicke här och hälsade på...sen nu i kväll va vi så utråkade så då åkte vi hem till Pärs föräldrar, men det va bara pappa johnny hemma så då tjötade vi lite med han sen åkte vi runt i stan och kikade lite och köpte med oss lite mat hem:-)
Nu blir det soffan resten av kvällen. 6 dagars jobb väntar denna vecka....:-(

Jo Maja e såååå duktig nu inte en enda gång har hon kissat ner sig i helgen och bajsat på toan och allt, och nu e det nog ändå dags att ta blöjan på natten oxå för den har varit torr 2 ggr. Lite konstigt tycker jag eftersom hon dricker ca 400ml välling innan hon somnar. Duktig tjej...min lilla trollunge:-)

Inga kommentarer: