12 april 2011

Hemma!

Ja då var vi hemma med lilla Nova. Vi åkte hem med neo hemvård...ett super bra alternativ eftersom sista tiden är en lång väntan där uppe.Det är ju bara att hon ska börja äta ordentligt o det tar säkert inte så lång tid.  Det är ju så skönt att kunna vara hemma, vi åker upp o väger henne lite då o då....o sen om det inte skulle funka hemma så har hon fortfarande kvar sin plats där uppe.
Första natten hemma gick bra....hon är så duktig det lilla barnet. Äter, sover o bajsar...precis som det ska vara. De stora barnen har hjälpt till en del, o fixar o donar med henne. Maja är lite svartsjuk märker jag....lipar o håller på men det går väll över. Allt löser sig...efter denna graviditet o allt stim så är det bara ett litet bekymmer.
Träffade en del mkt trevlig folk på neo oxå....kommer säkert ha kontaken med några av de nu efter oxå.  Det är så roligt att träffa lite nya folk.
Såg o hörde även en del där uppe så därför är man så tacksam o glad över det man har o jag ska verkligen vara försiktig med vissa saker....!!!
Nu väntas en lååånnggg mammaledighet....fy tjuven va skönt det ska bli....jag ska bara vara....inga måsten utan bara kunna ta dagen som den kommer! Tänkte snart börja med daglig motion:-)
Trevlig kväll folket!

Inga kommentarer: